Látványosságok

Budapest, Budapest de csodás…
Nem elég egy –két nap hogy bebarangold e gyönyörű várost, szánj rá egy hetet és minden nap csodásabbnál csodásabb épületekben gyönyörködhetsz.
A Milleniumi Földallatti, a Hősök tere, az Andrássy út, a Budai Várnegyed és a Duna parti Panoráma, a Gellért hegy a Szabadság szoborral és a Citadellával, az Országház, Gresham palota, Magyar Tudományos Akadémia, és még sok érdekesség mind a világörökség része.
Érdemes megnézni őket.

Látványosságok távolsága a Vendégháztól

index

Országház

Budapest egyik legismertebb, legimpozánsabb épülete, székhelye, Budapest V. kerületében, a Duna partján, a Kossuth Lajos téren található. A Szent Korona őrzési helye.

országház2
országház3
Margit híd
országház5

Halászbástya

Budapest városképének legismertebb eleme.

halászbástya4
halászbástya2
Halászbástya3
Halászbástya1
Halászbástya5
BUDAVÁRI PALOTA5

Budavári Palota

Fővárosunk egyik jelképe, a Duna-parti panorámát meghatározó budai Várhegy tetején fekvő Várnegyed déli oldalán magasodik a jellegzetes kupolájáról messziről felismerhető Budavári palota. Az egykori királyi rezidenciaként szolgáló hatalmas épületegyüttesben ma két múzeum és az ország első számú könyvtára található..

BUDAVÁRI PALOTA4
BUDAVÁRI PALOTA3
BUDAVÁRI PALOTA2
BUDAVÁRI PALOTA2

Széchenyi Gyógyfürdő

Töltsön el egy napot a világhírű fürdőben.

A Széchenyi Fürdő Budapest és Európa egyik  legnagyobb fürdőkomplexuma.A városligetben található, a XIV kerületben, 21 medencéje gyógyterápiás részlege várja a turistákat.Jó kikapcsolódást felüdülést jelenthet  a Budapesti fárasztó séták után.

Széchenyi gyógyfürdő 2
Széchenyi gyógyfürdő 1
Széchenyi 5
Széchenyi 4
5
Széchenyi híd

Budapest hídjai

Szabadság híd
Petőfi híd
Margit híd
Erzsébet híd